CASEBIBLIOTEK


Over 10.000 kvinder i alderen 18-84 år har allerede været på forandrende forløb hos os.
Vi har samlet en række kunders beretninger og delt dem op i 4 kategorier - selvom der naturligvis indgår flere elementer i hver enkel historie.

Klik på billederne og læs mere om deres udbytte af forløbet.

STRESS/ UDMATTELSE

Anne Tornhøj
30 år, Odense

"Jeg føler at jeg har fået mit liv tilbage igen. Jeg kan gå lange ture. Løbe til bussen. Cykle på arbejde. Lege med mine små niecer. Klare havearbejde uden problemer. Gå til dans igen. Det er fantastisk at mærke at min krop accepterer belastninger igen, og bliver den overbelastet, skal den bare have lidt hvile og god mad og så er den klar igen."

LÆS MERE >

Lena Nielsen
44 år, Herning

"Jeg tog 30 kg på i løbet af 5 uger i et af mine voldsomme stressforløb. Jeg har været udbrændt og hver gang jeg startede op med træning, blev jeg syg. I dag kan jeg stort set leve et normalt liv. Jeg har fået energien og mit gamle glade jeg tilbage."

LÆS MERE >

Majken Rosenberg
43 år, Frederiksberg

"Jeg var ved at indstille mig på, at jeg ikke kunne magte så meget som andre mennesker. Men Annas træning har hjulpet mig til at føle mig meget mere herre over mit eget liv og over at kunne helbrede mig sig selv, hvis min krop går i panik, jeg har ondt eller ikke er frisk."

LÆS MERE >

LÆS MANGE FLERE CASES >

SMERTER/ GENER

Conny Bærentsen Nygaard
52 år, Bording

"Nu kommer jeg på toilet hver dag! Før gik der typisk 4-7 dage imellem og det var et stort problem. Jeg har fået nedsat mine smerter betydeligt og derved fået overskud til at foretage mig noget både fysisk og socialt."

LÆS MERE >

Ea Maj Dobel
36 år, Valby

"Min hverdag er ikke længere præget af forsøg på forsøg på at flygte fra min egen krop via sukker, mobil og Netflix. Bevares det er stadig en del af mit liv, men ikke for at dulme smerter og stress. Jeg får trænet, spist gode måltider, bevæget mig en del og går helt af mig selv tidligt i seng.

LÆS MERE >

Winnie Overgaard
47 år, København

"Før var jeg på grænsen til ikke at have et liv, på grund af smerter. Jeg kunne intet, lå ned i 20-21 timer i døgnet. Nu kan jeg handle, gå en længere tur, besøge en veninde og lave øvelser, som minder lidt om styrketræning uden at få smerter."

LÆS MERE >

LÆS MANGE FLERE CASES >

VÆGTTAB/ OMMØBLERING

Anne Christensen 
42 år, Frederiksberg

"Jeg har opdaget, at jeg kan blive tilfredsstillet med langt mindre udskejelser, hvis overspisningstrangen fylder for meget. Desuden har jeg slet ikke lange perioder med usund kost bagefter en overspisning. Det føles trygt at erfare, at det hele ikke ramler, selvom jeg har svære perioder i livet hvor belastningen er stor."

LÆS MERE >

Lea Ising
47 år, Greve

"Det genstridige mavefedt skrumpede, jeg begyndte at kunne ane en talje. Det var i april 2018. Og fedtet er ikke kommet igen, selvom jeg har været presset det sidste stykke tid og kun kan lave de små smugtræninger lige nu."

LÆS MERE >

Susanne Kingshott
44 år, Sakskøbing

"Jeg har fået ro omkring mad og kan nu mærke hvornår jeg er sulten, hvornår jeg burde tage en lur i stedet for en tur i køleskabet, hvornår jeg skal spise noget mere eller mindre for at få energi til hverdagen. Jeg træffer bedre valg når jeg spiser ude fordi jeg gider ikke sove dårligt eller være træt dagen efter. Og når jeg vælger at drikke vin og spise chips så nyder jeg hver en mundfuld."

LÆS MERE >

LÆS MANGE FLERE CASES >

STYRKE/ MUSKELOPBYGNING

Flora Tara Melchiorsen
50 år, Næstved

"Pludselig sagde jeg ikke længere nej, når der skulle løftes tunge ting. Jeg kunne begynde at løbe igen, uden at få ondt i min krop. I dag har jeg ikke længere smerter i min krop og føler mig stærk og lækker som aldrig før."

LÆS MERE >

Ingerlise Lebech
63 år, Vejle

"Allerede under første træninger,
slap min krop den ophobede væske fra medicinen, så jeg blev mindre hævet og øm – og nærmest høj af velvære. Nu jeg har taget 5 kg. muskler på - uden at blive større!"

LÆS MERE >

Sigyn Ørum-Rasmussen
33 år, Hvidovre

"Jeg har PCO og har altid haft rod
i min cyklus, men nu er den blevet regelmæssig. Mit blodsukker føles mere 
stabilt efter jeg har fået mere muskelmasse, og jeg har ikke rysteture og behov for sukkerfix flere gange om dagen."

LÆS MERE >

LÆS MANGE FLERE CASES >

BLIV UIMODSTÅELIG

GRUNDPAKKE

Fra 495,-

om måneden i 12 måneder
FULD PAKKE

FRA 995,-

om måneden i 12 måneder
UDVIDET PAKKE

FRA 1.995,-

om måneden i 12 måneder

Klik her og læs mere om hvad pakkerne indeholder.